Hungarian Urban Explorers

"Itt van minden körülöttünk, csak észre kell vennünk rohanó világunkban..." próbálkozunk vele

Kapcsolat: urbexhungary@gmail.com

Látogatók

Friss topikok

Címkék

airport (1) busz (1) cikk (1) csepel (1) dolgozat (1) egyetem (1) fűtőmű (2) gőzmozdony (1) gőzös (1) ikarus (1) istvántelek (3) kémény (2) kezdet (1) máv (2) miskolc (1) pest (1) reptér (1) roncs (2) szoldi (1) temető (2) tököl (1) urbex (3) vasúti (1) zsoma (1) Címkefelhő

Nem várt téma, avagy egy repülőtér titka

2012.06.10. 00:07 zsoma92

 Tegnapi nap Józsi barátom felhívott, hogy kimegyek-e vele ma Tökölre a Ford találkozóra?
 Mondtam neki, hogy miért is ne, úgyis lesz drift-verseny, ergó lesz jó fotótéma.
 Kiértünk Tökölre, bemegyünk a repülőtérre - ott volt az esemény - keressük a parkolóhelyünket és mit látok??? Bunkereket....najó ebben semmi izgalmas sincs. Mint ahogy a Wikipédia is megírta, a Dunai Repülőgépgyár Rt. üzemi reptere volt. (Bővebb infóért, katt az előbbi dőlt feliratra!) De a lényeg, hogy hegyekben állnak a roncs buszok. Ikarus, Neoplan, Mercedes... Néhány igazi különlegességet is lehetett látni. Külföldről visszahozott Ikarus 405 midibusz, Volánbuszos Neoplánok, berlini eredetű Neoplánok. Ami az egésznek az érdekessége, hogy mindegyik buszból ki volt szerelve a motor (kivéve: Ikarus 405, bár épp csoportemelőn volt, szóval ő rá is valószínűleg az örök kőolaj-mezők várnak)

 Mint észrevettétek, ez kicsit eltérőbb az eddigi élménybeszámolóknál, de úgy döntöttünk szeretnénk egy kicsit kiterjeszteni a blog hatáskörét, kicsit nyitunk a roncs vadászat fele is. Észrevételeiteket továbbra is szeretettel várjuk!
(Képek vélhetően vasárnap várhatóak!)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://urbex.blog.hu/api/trackback/id/tr364576051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása