Hungarian Urban Explorers

"Itt van minden körülöttünk, csak észre kell vennünk rohanó világunkban..." próbálkozunk vele

Kapcsolat: urbexhungary@gmail.com

Látogatók

Friss topikok

Címkék

airport (1) busz (1) cikk (1) csepel (1) dolgozat (1) egyetem (1) fűtőmű (2) gőzmozdony (1) gőzös (1) ikarus (1) istvántelek (3) kémény (2) kezdet (1) máv (2) miskolc (1) pest (1) reptér (1) roncs (2) szoldi (1) temető (2) tököl (1) urbex (3) vasúti (1) zsoma (1) Címkefelhő

Hogyan tovább?

2011.09.15. 10:46 zsoma92

Mint észrevettétek, az utóbbi időkben nem vagyunk valami termékenyek, cikk írás terén.
Sajnos mindkettőnknek elkezdődött az egyetem, Szoldi ment Miskolcra, én meg maradtam Pesten...illetve Piliscsabán.
Szoldi most elkezdte nézni Miskolc és környékének az "illegál látványosság"-ait. Úgy néz ki lesz arrafele is pár finomság, egyelőre egy elhagyott falut találtunk.
Természetesen lesznek pesti cikkeink is továbbra is, többek között az elhagyott szálloda Rómaifürdőn, illetve a Tungsram strand.

Továbbra is várjuk észrevételeiteket és ötleteiteket =]
 

A bejegyzés trackback címe:

https://urbex.blog.hu/api/trackback/id/tr263229036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Urban Explorer 2011.12.19. 00:24:15

Minden kezdet nehéz, ha jól látom. Két külön városban meg aztán pláne. Bár tényleg nagy előny, ha az ember más tájakat is fel tud fedezni.

Ha Miskolc, akkor mindenképp Diósgyőr-Vasgyár. Csak van ott valami látnivaló! Addig is, beérem az elhagyott faluval ;)

És bár ti tudjátok, de én nem biztos, hogy az accessről készült dokumentációt ennyire pontosan lehatárolva közreadnám, használhatják sajnos kevésbé nemesebb célokra is.
süti beállítások módosítása